1. Nederlandse boeken
  2. De mooiste gedichten van de wereld

De mooiste gedichten van de wereld

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De mooiste gedichten van de wereld is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057599620. 

Specificaties De mooiste gedichten van de wereld

HoofdauteurPoetry International
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 mei 2019

Omschrijving van De mooiste gedichten van de wereld

Dit prachtige product, genaamd "De mooiste gedichten van de wereld", biedt een unieke verzameling van de meest indrukwekkende en betoverende gedichten van over de hele wereld. Al sinds de eerste editie in 1970 is Poetry International uitgegroeid tot een toonaangevend poëziefestival dat geliefd is bij poëzieliefhebbers wereldwijd. Nu, ter ere van het vijftigjarig jubileum, heeft Poetry International vijftig gerenommeerde dichters gevraagd om een diepe duik te nemen in haar schatkamers en hun favoriete gedichten te kiezen. Deze verzameling bevat een rijke verscheidenheid aan gedichten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Van betoverende liefdesgedichten tot krachtige politieke statements en contemplatieve stukken over het leven, deze bundel biedt een onvergetelijke reis door de diversiteit van poëzie. Elk gedicht is voorzien van een toelichting door de gekozen dichter, waardoor de lezer een dieper inzicht krijgt in de inspiratie en de betekenis achter elk meesterwerk. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of nieuwsgierig bent naar de schoonheid van poëzie, "De mooiste gedichten van de wereld" zal je zeker betoveren en inspireren. Stap in de wereld van de poëzie en laat je meevoeren door de krachtige emoties en de prachtige taal van deze verzameling. Het is een tijdloos eerbetoon aan de kunst van het woord en een must-have.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De mooiste gedichten van de wereld

Het boek De mooiste gedichten van de wereld is geschreven door Poetry International. De oorspronkelijke releasedatum was 10 mei 2019.

Het boek De mooiste gedichten van de wereld is te koop als Paperback.

De mooiste gedichten van de wereld bestaat uit 160 pagina’s. 

De mooiste gedichten van de wereld is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken