1. Nederlandse boeken
  2. De mooiste kindergedichten

De mooiste kindergedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De mooiste kindergedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045121338. 

Specificaties De mooiste kindergedichten

HoofdauteurAnnie M.G. Schmidt
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum02 oktober 2017

Omschrijving van De mooiste kindergedichten

Duik in de magische wereld van kindergedichten met "De mooiste kindergedichten" van Annie M.G. Schmidt. Dit prachtige cadeauboek brengt de betoverende verzen van Schmidt tot leven in een schitterende editie. Met gedichten variërend van de vrolijke avonturen van Hendrik Haan tot de ondeugende streken van Sebastiaan, is dit boek een ware schat voor jong en oud. Deze speciale editie van "De mooiste kindergedichten" is niet alleen gevuld met de meest geliefde gedichten van Annie M.G. Schmidt, maar is ook prachtig geïllustreerd door de getalenteerde Sieb Posthuma. Zijn levendige en kleurrijke illustraties voegen een extra dimensie toe aan de poëzie en brengen de personages en scènes tot leven. Elk gedicht is met zorg gekozen en neemt de lezer mee op een reis vol verbeelding en verwondering. Of je nu op zoek bent naar een betoverend cadeau voor een speciaal kind in je leven of gewoon je eigen kindertijd wilt herbeleven, "De mooiste kindergedichten" biedt een onvergetelijke ervaring. Laat je meenemen door de woorden van Annie M.G. Schmidt en de prachtige illustraties van Sieb Posthuma, en dompel jezelf onder in de magie van de Nederlandse kinderpoëzie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De mooiste kindergedichten

Het boek De mooiste kindergedichten is geschreven door Annie M.G. Schmidt. De oorspronkelijke releasedatum was 02 oktober 2017.

Het boek De mooiste kindergedichten is te koop als Hardcover.

De mooiste kindergedichten bestaat uit 48 pagina’s. 

De mooiste kindergedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken