1. Nederlandse boeken
  2. De ontdekking van de aarde

De ontdekking van de aarde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De ontdekking van de aarde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 368 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025911003. 

Specificaties De ontdekking van de aarde

HoofdauteurHuub Oosterhuis
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2022

Omschrijving van De ontdekking van de aarde

De ontdekking van de aarde is een meesterwerk dat de lezers meeneemt op een betoverende reis door de gedachtenwereld van de gerenommeerde auteur Huub Oosterhuis. Deze prachtige bundel bevat een verzameling eerder verschenen essays, die met zorg en toewijding zijn herzien en aangevuld met gloednieuwe stukken. In dit boek deelt Oosterhuis zijn diepgaande inzichten en reflecties op uiteenlopende onderwerpen. Van filosofische overpeinzingen tot theologische vraagstukken, van maatschappelijke kwesties tot persoonlijke ervaringen - Oosterhuis neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis door de essentie van het menselijk bestaan. Zijn heldere en poëtische schrijfstijl zorgt ervoor dat de lezer moeiteloos wordt meegesleept in de wereld van zijn gedachten en emoties. ‘De ontdekking van de aarde’ is niet zomaar een boek, het is een waar kunstwerk dat de geest verrijkt en de ziel raakt. Met zijn diepgaande inzichten en inspirerende woorden weet Oosterhuis de lezer te prikkelen en uit te dagen om op een nieuwe manier naar de wereld om zich heen te kijken. Dit boek zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten en een bron van inspiratie zijn voor iedereen die op zoek is naar verdieping en betekenis in het leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De ontdekking van de aarde

Het boek De ontdekking van de aarde is geschreven door Huub Oosterhuis. De oorspronkelijke releasedatum was 29 september 2022.

Het boek De ontdekking van de aarde is te koop als Hardcover.

De ontdekking van de aarde bestaat uit 368 pagina’s. 

De ontdekking van de aarde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken