1. Nederlandse boeken
  2. De pinguïnsint en andere dierenklazen

De pinguïnsint en andere dierenklazen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De pinguïnsint en andere dierenklazen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045128290. 

Specificaties De pinguïnsint en andere dierenklazen

HoofdauteurEdward van de Vendel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 oktober 2022

Omschrijving van De pinguïnsint en andere dierenklazen

Met trots presenteren wij "De pinguïnsint en andere dierenklazen" - een betoverend boek dat de verbeelding van kinderen in de middenbouw zal prikkelen. Dit unieke boek bevat een verzameling grappige rijmverhalen die perfect zijn om voor te lezen tijdens de gezellige Sinterklaasavonden. In deze magische wereld komen dieren tot leven als nooit tevoren! Kinderen zullen zich vergapen aan avonturen van de dappere pinguïnsint, de ondeugende apenclown en vele andere dierenklazen die de hoofdrol spelen in deze betoverende verhalen. Elk verhaal is met liefde geschreven en zit vol met humor en verrassende wendingen die jonge lezers zullen laten lachen en meeslepen. Dit boek is niet alleen een genot om voor te lezen, maar ook een geweldige manier om de taal- en leesvaardigheden van kinderen verder te ontwikkelen. De grappige rijmpjes en levendige illustraties zorgen voor een interactieve leeservaring die de fantasie stimuleert en kinderen aanspoort om zelf ook creatief te schrijven. Een ideaal cadeau om de magie van Sinterklaas te vieren en de liefde voor lezen aan te wakkeren!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De pinguïnsint en andere dierenklazen

Het boek De pinguïnsint en andere dierenklazen is geschreven door Edward van de Vendel. De oorspronkelijke releasedatum was 18 oktober 2022.

Het boek De pinguïnsint en andere dierenklazen is te koop als Hardcover.

De pinguïnsint en andere dierenklazen bestaat uit 80 pagina’s. 

De pinguïnsint en andere dierenklazen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken