1. Nederlandse boeken
  2. De tijd is een moeder

De tijd is een moeder

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De tijd is een moeder is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789048863044. 

Specificaties De tijd is een moeder

HoofdauteurOcean Vuong
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 juni 2022

Omschrijving van De tijd is een moeder

De tijd is een moeder, een uniek en inspirerend product dat je meeneemt op een reis naar je innerlijke zelf. Dit prachtige boek biedt een betoverende verzameling van verhalen, gedichten en reflecties die je uitnodigen om diep in je eigen gedachten en gevoelens te duiken. Met elke omgeslagen bladzijde ontdek je een nieuw inzicht, een nieuwe laag van bewustzijn. Dit boek is niet zomaar een verzameling woorden, het is een reisgezel die je begeleidt bij het verkennen van je diepste verlangens, angsten en dromen. Het nodigt je uit om even stil te staan in de drukte van het dagelijks leven en je te verbinden met je innerlijke wereld. Door de bladzijde om te slaan, open je de deur naar een andere dimensie, waar tijd geen rol speelt en waar je jezelf volledig kunt laten gaan. Met prachtige illustraties en een zorgvuldig samengestelde selectie van teksten, is De tijd is een moeder een waar kunstwerk dat je zintuigen prikkelt en je verbeelding voedt. Het is een uitnodiging om jezelf te herontdekken en te genieten van de schoonheid van introspectie. Dit boek is een tijdloze metgezel die je steeds weer kunt raadplegen, ongeacht waar je je bevindt in je persoonlijke reis. Dus sla de bladzijde om en laat je meevoeren door de betoverende wereld van De tijd is een moeder.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De tijd is een moeder

Het boek De tijd is een moeder is geschreven door Ocean Vuong. De oorspronkelijke releasedatum was 28 juni 2022.

Het boek De tijd is een moeder is te koop als Paperback.

De tijd is een moeder bestaat uit 128 pagina’s. 

De tijd is een moeder is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken