1. Nederlandse boeken
  2. De tuinen en het licht

De tuinen en het licht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De tuinen en het licht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 52 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464350890. 

Specificaties De tuinen en het licht

HoofdauteurHerbert Mouwen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 april 2021

Omschrijving van De tuinen en het licht

De tuinen en het licht is een prachtige artistieke creatie die de schoonheid van de achtertuin en het licht op een unieke manier combineert. Het is als het ware een reis terug naar de kindertijd, waarin men zich weer kan onderdompelen in de natuur en de vrijheid van het klimmen in bomen. De kunstenaar, Herbert Mouwen, neemt ons mee naar een wereld waarin we onze zintuigen kunnen laten ontwaken door het gezang van de vogels in de vroege ochtend. Herbert Mouwen is een getalenteerde schrijver en kunstenaar uit Breda, geboren in 1952. Naast het schrijven van gedichten, verhalen en toneelstukken, heeft hij ook verschillende dichtbundels en verhalenbundels gepubliceerd. Zijn bekendste werken zijn onder andere De zon is kapot (1991), De handen van de tijd (2015), Het verleden lijkt een ver land (2003) - waarmee hij de Johan Diepstraten Prijs 2000 heeft gewonnen - en De donderdagen (2009). Met De tuinen en het licht brengt Herbert Mouwen zijn talent als schrijver en kunstenaar samen, en creëert hij een meesterwerk dat de essentie van de natuur en de poëzie omarmt. Laat je betoveren door de magie van de achtertuin en het licht en voel de vrijheid omhoog te klimmen in de hoge bomen, op zoek naar een dikke tak om de wereld wakker te zingen. Deze unieke creatie is een must-have voor liefhebbers van kun.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De tuinen en het licht

Het boek De tuinen en het licht is geschreven door Herbert Mouwen. De oorspronkelijke releasedatum was 07 april 2021.

Het boek De tuinen en het licht is te koop als Paperback.

De tuinen en het licht bestaat uit 52 pagina’s. 

De tuinen en het licht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken