1. Nederlandse boeken
  2. De vogel phoenix

De vogel phoenix

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De vogel phoenix is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 35 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028201996. 

Specificaties De vogel phoenix

HoofdauteurM. Vasalis
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum12 januari 2002

Omschrijving van De vogel phoenix

De vogel phoenix is een prachtige bundel met gedichten die je ziel zullen raken. Deze bundel heeft al zesendertig drukken bereikt, wat aangeeft hoe geliefd en gewaardeerd dit werk is. De bundel bevat een selectie van gedichten die je meenemen op een reis door verschillende emoties en ervaringen. In De vogel phoenix vind je gedichten zoals Phoenix I en Phoenix II, die je laten kennismaken met de kracht en de veerkracht van de mythische vogel. Daarnaast bevat de bundel ook gedichten als Kind, dat de puurheid en onschuld van de jeugd weerspiegelt. Het gedicht Sprookje Hij huilt, en uit zijn slaap versteende ogen neemt je mee naar een betoverende wereld waarin dromen en realiteit samensmelten. De bundel bevat ook gedichten die verbonden zijn met de natuur, zoals Appelboompjes, April en Oktober. Deze gedichten nemen je mee naar de verschillende seizoenen en laten je de schoonheid van de natuur ervaren. Daarnaast zijn er ook gedichten zoals De kleine zeemeermin en Zomer, die je laten wegdromen naar een magische wereld vol fantasie en verlangen. Met De vogel phoenix haal je niet alleen een prachtige bundel met gedichten in huis, maar ook een stukje kunst dat je keer op keer zal inspireren en ontroeren. Het is een perfect cadeau voor liefhebbers van poëzie en een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De vogel phoenix

Het boek De vogel phoenix is geschreven door M. Vasalis. De oorspronkelijke releasedatum was 12 januari 2002.

Het boek De vogel phoenix is te koop als Paperback.

De vogel phoenix bestaat uit 35 pagina’s. 

De vogel phoenix is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken