1. Nederlandse boeken
  2. De volgende scan duurt vijf minuten

De volgende scan duurt vijf minuten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De volgende scan duurt vijf minuten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 60 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492928092. 

Specificaties De volgende scan duurt vijf minuten

HoofdauteurLieke Marsman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum14 september 2018

Omschrijving van De volgende scan duurt vijf minuten

Direct na haar schrijversverblijf in Tilburg ontving Lieke Marsman ernstig nieuws: ze had kanker. In 'De volgende scan duurt vijf minuten' onderzoekt ze in tien gedichten en een essay hoe een ziek lichaam zich verhoudt tot een zieke wereld. Na haar operatie voelde ze zich leeg en kwam ze tot de conclusie dat ze dit boekje nodig had om de tijd te begrijpen en haar ziekteproces te verlengen. Maar ze weet niet wat te doen nadat ze dit boekje heeft ingeleverd. Hoe kan ze haar leven weer oppakken? In 'De volgende scan duurt vijf minuten' wordt de aandacht niet alleen naar binnen gericht, integendeel: het is ook een gepassioneerd pleidooi om om je heen te kijken en je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen in een zieke samenleving. Marsman nodigt de lezer uit om na te denken over hoe een individu zich kan verhouden tot de wereld, terwijl het lichaam strijdt tegen ziekte. Dit boekje biedt een onthullende kijk op de kwetsbaarheid van het menselijk bestaan en de noodzaak om betrokken te zijn bij de problemen van de wereld om ons heen. Het is een krachtige oproep tot actie en bewustwording, die de lezer uitdaagt om zijn of haar perspectief te verbreden en actief bij te dragen aan een gezondere en rechtvaardigere samenleving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De volgende scan duurt vijf minuten

Het boek De volgende scan duurt vijf minuten is geschreven door Lieke Marsman. De oorspronkelijke releasedatum was 14 september 2018.

Het boek De volgende scan duurt vijf minuten is te koop als Paperback.

De volgende scan duurt vijf minuten bestaat uit 60 pagina’s. 

De volgende scan duurt vijf minuten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken