1. Nederlandse boeken
  2. De zachte krachten zullen zeker winnen

De zachte krachten zullen zeker winnen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De zachte krachten zullen zeker winnen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 119 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083018300. 

Specificaties De zachte krachten zullen zeker winnen

HoofdauteurHenriette Roland Holst
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2019

Omschrijving van De zachte krachten zullen zeker winnen

Dit prachtige product, genaamd "De zachte krachten zullen zeker winnen", is een eigentijdse bloemlezing die is samengesteld door Simon Mulder en Elte Rauch. Het is een eerbetoon aan de poëzie van Henriette Roland Holst, die wordt beschouwd als de belangrijkste dichteres van de vorige eeuw. Deze bloemlezing is een perfecte combinatie van haar meest inspirerende gedichten, prachtig geïllustreerde portretten en betekenisvolle citaten. In deze bloemlezing worden de zachte krachten van Holst's poëzie gevierd. Haar gedichten zijn doordrenkt van diepe emotie en bevatten krachtige boodschappen over liefde, verzet en de kracht van de menselijke geest. De zorgvuldig gekozen portretten en citaten versterken de impact van haar woorden en nemen de lezer mee op een emotionele reis door haar meesterwerken. Met "De zachte krachten zullen zeker winnen" haal je een tijdloos kunstwerk in huis dat niet alleen de schoonheid van de poëzie viert, maar ook een eerbetoon brengt aan een buitengewone dichteres. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van poëzie, kunst en literatuur. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is, waarmee je een stukje poëzie in het dagelijks leven kunt brengen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De zachte krachten zullen zeker winnen

Het boek De zachte krachten zullen zeker winnen is geschreven door Henriette Roland Holst. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2019.

Het boek De zachte krachten zullen zeker winnen is te koop als Paperback.

De zachte krachten zullen zeker winnen bestaat uit 119 pagina’s. 

De zachte krachten zullen zeker winnen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken