1. Nederlandse boeken
  2. De zon en haar bloemen

De zon en haar bloemen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De zon en haar bloemen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492086815. 

Specificaties De zon en haar bloemen

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum31 oktober 2018

Omschrijving van De zon en haar bloemen

Op 1 september wordt de langverwachte tweede dichtbundel van de internationale bestsellerauteur van Melk en honing eindelijk uitgebracht in vertaling. De zon en haar bloemen is een betoverende verzameling gedichten die je meeneemt op een reis van groei, heling en zelfontdekking. Dit meesterwerk is verdeeld in vijf prachtige hoofdstukken en is verrijkt met adembenemende illustraties, allemaal gemaakt door de getalenteerde Rupi Kaur zelf. Het boek neemt je mee door de verschillende fases van het leven, van verwelken en vergaan tot wortelen, ontkiemen en uiteindelijk bloeien. De zon en haar bloemen is niet zomaar een dichtbundel, het is een viering van de liefde in al haar vormen. Het raakt je diep van binnen en laat je nadenken over waar je vandaan komt en hoe je een thuis kunt vinden in jezelf. Kaur's woorden zijn als zonnestralen die je hart verwarmen en je ziel voeden. Dit boek is een absolute must-have voor elke poëzieliefhebber en zal je zeker betoveren met zijn prachtige woorden en betekenisvolle boodschappen. Haal vandaag nog De zon en haar bloemen in huis en laat jezelf onderdompelen in deze literaire schat.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De zon en haar bloemen

Het boek De zon en haar bloemen is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 31 oktober 2018.

Het boek De zon en haar bloemen is te koop als Hardcover.

De zon en haar bloemen bestaat uit 256 pagina’s. 

De zon en haar bloemen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken