1. Nederlandse boeken
  2. Dichter draagt voor

Dichter draagt voor

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dichter draagt voor is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023474883. 

Specificaties Dichter draagt voor

HoofdauteurRamsey Nasr
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 januari 2013

Omschrijving van Dichter draagt voor

Dichter draagt voor is een unieke verzameling van eenentwintig meesterwerken uit de Nederlandstalige literatuur, samengesteld door de Dichter des Vaderlands, Ramsey Nasr. Deze poëtische hoogtepunten nemen je mee op een reis door de eeuwen heen, van het betoverende Egidiuslied uit de veertiende eeuw tot de indrukwekkende werken van Focquenbroch, J.H. Leopold en Lucebert. Wat dit product echt bijzonder maakt, zijn de QR-codes die bij elk gedicht zijn afgedrukt. Deze codes brengen je direct naar eenentwintig speciaal gemaakte poëzieclips, onder de regie van Shariff Nasr. Deze clips geven een frisse en moderne kijk op de klassieke gedichten, waardoor de literatuurgeschiedenis tot leven komt in de hedendaagse tijd. Het is een briljante manier om een nieuwe generatie poëzieliefhebbers te bereiken en te inspireren. Met Dichter draagt voor haal je niet alleen een prachtige verzameling gedichten in huis, maar ook een unieke ervaring. Duik in de rijke wereld van de Nederlandse literatuur en laat je betoveren door deze meesterwerken. Laat je inspireren door de verfilmingen die de gebroeders Nasr hebben gecreëerd en ontdek hoe poëzie de kracht heeft om tijdloos te zijn. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of een nieuwkomer in de wereld van de poëzie, Dichter draagt voor zal je zeker verrassen en enth.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dichter draagt voor

Het boek Dichter draagt voor is geschreven door Ramsey Nasr. De oorspronkelijke releasedatum was 17 januari 2013.

Het boek Dichter draagt voor is te koop als Paperback.

Dichter draagt voor bestaat uit 48 pagina’s. 

Dichter draagt voor is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken