1. Nederlandse boeken
  2. Die wij denken

Die wij denken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Die wij denken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025906450. 

Specificaties Die wij denken

HoofdauteurHuub Oosterhuis
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 december 2017

Omschrijving van Die wij denken

In 'Die wij denken' presenteert Huub Oosterhuis zijn nieuwste verzameling religieuze poëzie. Dit boek neemt je mee op een intrigerende reis naar de kern van het menselijk bestaan. Het verkent de diepgewortelde vragen die we allemaal wel eens hebben gesteld: bestaat er wel of geen god? Is er leven na de dood? Huub Oosterhuis weet op meesterlijke wijze de lezer te raken en te prikkelen. Met zijn indringende vragen weet hij een gevoel van herkenning op te roepen bij iedereen, ongeacht hun geloofsovertuiging of twijfels. 'Die wij denken' is niet zomaar een boek, het is een spirituele oefening die je uitnodigt om dieper na te denken over de grote levensvragen. Deze nieuwe gedichten zijn doordrenkt met emotie en raken de ziel van de lezer. Huub Oosterhuis weet als geen ander de kracht van woorden te benutten en brengt met 'Die wij denken' een meesterwerk voort dat je niet onberoerd zal laten. Laat je meevoeren door de prachtige religieuze poëzie en ontdek nieuwe inzichten over het mysterie van het leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Die wij denken

Het boek Die wij denken is geschreven door Huub Oosterhuis. De oorspronkelijke releasedatum was 19 december 2017.

Het boek Die wij denken is te koop als Paperback.

Die wij denken bestaat uit 64 pagina’s. 

Die wij denken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken