1. Nederlandse boeken
  2. Dit gaat niet over grasmaaien

Dit gaat niet over grasmaaien

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dit gaat niet over grasmaaien is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 140 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083095318. 

Specificaties Dit gaat niet over grasmaaien

HoofdauteurEllen Deckwitz
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 oktober 2020

Omschrijving van Dit gaat niet over grasmaaien

Gedichten zijn overal om ons heen: op straat, op gebouwen, in liedjes en films. Ze hebben de kracht om ons diep te raken, om ons ons hele leven bij te blijven. Ze worden zelfs getatoeëerd op armen of krijgen miljoenen likes op Instagram. Toch zijn er veel mensen die terugschrikken als ze het woord poëzie horen: het is te moeilijk, niet iets voor hen. Maar poëzie is wél iets voor jou. Ellen Deckwitz legt uit waarom, biedt een helpende hand en neemt je mee op een reis langs de vele ontroerende, dramatische, hilarische en verbeeldingsrijke paden die de poëzie te bieden heeft. In "Dit gaat niet over grasmaaien" laat Ellen Deckwitz zien waarom er opeens zoveel gedichten over corona werden geschreven. Ze onderzoekt ook hoe het lezen van poëzie je een betere minnaar kan maken en ze buigt zich over de vraag of er zoiets bestaat als Young Adult Poetry. Dit boek is een introductie tot poëzie voor beginners, een boek dat niet alleen over lezen gaat, maar ook over leven. Ellen Deckwitz is een getalenteerde dichteres die haar poëzie over de hele wereld voordraagt. Ze schrijft voor NRC Handelsblad en maakt samen met Joost de Vries de bekende literaire podcast Boeken FM. Ze heeft vele prijzen gewonnen en heeft zelfs les gegeven over de kunst van het dichten. Met "Dit gaat niet over grasmaaien" ontdek je de schoonheid en de betekenis van poëzie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dit gaat niet over grasmaaien

Het boek Dit gaat niet over grasmaaien is geschreven door Ellen Deckwitz. De oorspronkelijke releasedatum was 19 oktober 2020.

Het boek Dit gaat niet over grasmaaien is te koop als Paperback.

Dit gaat niet over grasmaaien bestaat uit 140 pagina’s. 

Dit gaat niet over grasmaaien is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken