1. Engelse boeken
  2. Divine Comedy

Divine Comedy

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Divine Comedy is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 712 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781435162068. 

Specificaties Divine Comedy

HoofdauteurDante Alighieri
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2016

Omschrijving van Divine Comedy

De Goddelijke Komedie, een mijlpaal in de wereldliteratuur, vertelt over de reis van de dichter Dante door de Hel, het Vagevuur en het Paradijs op zoek naar verlossing. Voordat hij wordt gered door zijn liefde voor de hemelse Beatrice, leert hij de betekenis van het kwaad, zonde, verdoemenis en vergeving door middel van een reeks onvergetelijke ontmoetingen. In dit meesterwerk van Dante Alighieri wordt de lezer meegenomen op een epische reis door de diepten van de hel, waar hij geconfronteerd wordt met de meest gruwelijke en angstaanjagende wezens. Dante's beschrijvingen zijn zo levendig dat je jezelf in het midden van deze duistere wereld waant, waar elke zonde zijn eigen straf kent. Maar het is niet alleen een verhaal van lijden en pijn, het is ook een verhaal van hoop en verlossing. Terwijl Dante verder reist, komt hij aan in het Vagevuur, een plek van tijdelijke bestraffing en reiniging. Hier ontmoet hij verschillende personages die hun zonden moeten boeten voordat ze toegang krijgen tot het Paradijs. Het Vagevuur is een plek van hoop, waar berouw en doorzettingsvermogen uiteindelijk leiden tot verlossing. Uiteindelijk bereikt Dante het Paradijs, waar hij de glorieuze schoonheid van de hemel aanschouwt en de ware aard van God begrijpt. Het is een moment van ultieme verlichting en vreugde, waar hij zich volled.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Divine Comedy

Het boek Divine Comedy is geschreven door Dante Alighieri. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2016.

Het boek Divine Comedy is te koop als Hardcover.

Divine Comedy bestaat uit 712 pagina’s. 

Divine Comedy is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken