1. Nederlandse boeken
  2. Doen En Laten

Doen En Laten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Doen En Laten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 235 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041701381. 

Specificaties Doen En Laten

HoofdauteurJudith Herzberg
Taal               Nederlands
BindwijzePocket
Oorspronkelijke releasedatum23 juni 2001

Omschrijving van Doen En Laten

Doen En Laten is een briljante bundel van de bekroonde dichter Judith Herzberg. Deze verzameling gedichten laat je onderdompelen in een wereld van kleine toevalligheden, verwondering en twijfel aan de zichtbare werkelijkheid. Herzberg's onopgesmukte taalgebruik is soepel en verfrissend, waardoor je als lezer moeiteloos wordt meegenomen in haar poëtische universum. Met Doen En Laten krijg je de kans om de buitengewone talenten van Judith Herzberg te ontdekken. Haar gedichten zijn niet alleen geprezen door critici, maar worden ook veel gelezen door een breed publiek. Deze bundel is een perfecte keuze voor iedereen die graag poëzie verkent en geniet van het kleine geluk dat in alledaagse momenten verscholen ligt. Doen En Laten is meer dan alleen een boek, het is een ervaring. Laat je betoveren door de verrassende wendingen, de diepgaande emoties en de heldere observaties van Herzberg. Duik in de wereld van haar gedichten en laat je inspireren door de kracht van haar woorden. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of net begint met het ontdekken van deze kunstvorm, deze bundel zal je zeker betoveren en je hart veroveren. Voeg Doen En Laten toe aan je boekenplank en laat je meevoeren op een reis vol verwondering en schoonheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Doen En Laten

Het boek Doen En Laten is geschreven door Judith Herzberg. De oorspronkelijke releasedatum was 23 juni 2001.

Het boek Doen En Laten is te koop als Pocket.

Doen En Laten bestaat uit 235 pagina’s. 

Doen En Laten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken