1. Nederlandse boeken
  2. Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Domweg gelukkig, in de Dapperstraat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789035140738. 

Specificaties Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

HoofdauteurC.J. Aarts
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 december 2013

Omschrijving van Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

In het boek "Domweg gelukkig, in de Dapperstraat" worden bekende gedichten verzameld die een belangrijke rol spelen in het dagelijks taalgebruik. Deze gedichten zijn oorspronkelijk geschreven als poëzie, maar zijn nu verweven met onze cultuur en worden vaak geciteerd. Van de allereerste Nederlandse gedichten, zoals "Hebban olla vogala", tot hedendaagse klassiekers zoals "Sterven doe je niet ineens, maar af en toe 'n beetje", worden alle grote dichters uit onze literatuur vertegenwoordigd. Zelfs de 'kleintjes', die met slechts één gedicht onsterfelijk zijn geworden, hebben een plekje gekregen in deze nieuwe editie. Deze verbeterde en uitgebreide editie van het boek bevat prachtige gedichten die je zullen betoveren. Daarnaast vind je een vermakelijke inleiding die je meeneemt in de wereld van de Nederlandse poëzie. Voor de echte poëzie-liefhebbers is er een bijna wetenschappelijke bronvermelding aanwezig, zodat je de gedichten en hun herkomst verder kunt ontdekken. Bovendien is er een handig register op titels toegevoegd, zodat je gemakkelijk je favoriete gedichten kunt terugvinden. "Domweg gelukkig, in de Dapperstraat" is een must-have voor iedereen die van poëzie houdt en graag een stukje Nederlandse literatuurgeschiedenis in handen wil hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

Het boek Domweg gelukkig, in de Dapperstraat is geschreven door C.J. Aarts. De oorspronkelijke releasedatum was 18 december 2013.

Het boek Domweg gelukkig, in de Dapperstraat is te koop als Hardcover.

Domweg gelukkig, in de Dapperstraat bestaat uit 336 pagina’s. 

Domweg gelukkig, in de Dapperstraat is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken