1. Nederlandse boeken
  2. Draft

Draft

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Draft is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 148 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493245198. 

Specificaties Draft

HoofdauteurKay Van der Vleuten
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 december 2021

Omschrijving van Draft

"Draft" ademt en leeft een vernieuwende interpretatie van het traditionele dagboek. Het bevat korte, vrije gedichten die zich niet laten beperken door ongeschreven dagboekregels of dichtvormen. Deze teksten zijn vaak in één keer geschreven en roepen emoties en vragen op die opkomen tijdens het leven. Het resultaat is herkenbare en toegankelijke poëzie, zonder franjes. Het is als een conceptversie van het leven zelf, precies zoals het nog wordt geleefd. "Draft" is opgedeeld in vier hoofdstukken, die elk een ander deel van het leven belichten: Ochtend, Midden, Avond en Wacht. Liefde en verdriet, leven en dood, ontplooiing en verwondering zijn terugkerende thema's in "Draft". Het gaat over het kwijtraken en terugvinden, van jezelf en elkaar. Het omvat zowel de grootste als de alledaagse dingen die het leven de moeite waard maken. "Draft" neemt je mee in zowel de lichte als de donkere dagen. Vanaf jonge leeftijd probeert Kay van der Vleuten haar diepste gedachten en gevoelens in zo min mogelijk woorden te vatten. Via haar Instagrampagina @dagliefboek weet ze wekelijks duizenden lezers te raken. Onlangs heeft ze hiervoor zowel de publieksprijs voor Beste Gedicht als Favoriete Instagramaccount ontvangen bij de [...]. Met "Draft" deelt Kay haar talent en passie rechtstreeks met het publiek. Dit boek is een verzameling van haar meest.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Draft

Het boek Draft is geschreven door Kay Van der Vleuten. De oorspronkelijke releasedatum was 07 december 2021.

Het boek Draft is te koop als Paperback.

Draft bestaat uit 148 pagina’s. 

Draft is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken