1. Nederlandse boeken
  2. Drijfkracht

Drijfkracht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Drijfkracht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 104 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491773945. 

Specificaties Drijfkracht

HoofdauteurTanja Helderman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 oktober 2018

Omschrijving van Drijfkracht

Drijfkracht is niet zomaar een gedichtenbundel. Het is een reis door de diepten van de ziel, een zoektocht naar inspiratie en motivatie. Het boek nodigt je uit om naar buiten te kijken, de wereld om je heen te observeren en je vervolgens naar binnen te richten, naar de plek waar je ware passies en verlangens liggen. De gedichten in Drijfkracht zijn als melodieën die je hart raken, als woorden die je begrijpen zonder dat je ze ooit hebt uitgesproken. Ze zijn eenvoudig en toegankelijk, maar bevatten tegelijkertijd een diepgaande betekenis die je uitnodigt om tussen de regels door te lezen en stil te staan bij wat je echt beweegt. Tanja Helderman, de auteur van deze prachtige bundel, heeft een unieke achtergrond. Ze is niet alleen een getalenteerde dichter, maar ook een logopedist die gespecialiseerd is in neurolinguïstiek. Haar passie voor taal komt duidelijk naar voren in haar werk, en haar gedichten zijn dan ook een ware traktatie voor de ziel. Met Drijfkracht laat Tanja Helderman zien dat ze niet alleen over het leven schrijft, maar dat ze ook echt leeft. Haar debuutbundel Over leven werd met veel lof ontvangen en Drijfkracht is het vervolg waar haar lezers reikhalzend naar hebben uitgekeken.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Drijfkracht

Het boek Drijfkracht is geschreven door Tanja Helderman. De oorspronkelijke releasedatum was 25 oktober 2018.

Het boek Drijfkracht is te koop als Paperback.

Drijfkracht bestaat uit 104 pagina’s. 

Drijfkracht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken