1. Nederlandse boeken
  2. Drijfzand

Drijfzand

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Drijfzand is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 210 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789402133059. 

Specificaties Drijfzand

HoofdauteurJose Vriens
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum14 april 2015

Omschrijving van Drijfzand

Mirte leert na een pijnlijke breuk in haar relatie een nieuwe man kennen. Hans lijkt de perfecte partner te zijn en ze besluiten zelfs samen te gaan wonen. Echter, na slechts twee maanden verdwijnt hij plotseling van de aardbodem, samen met haar geld en andere waardevolle bezittingen. Mirte voelt zich compleet bedrogen en vraagt zich af of ze zich zo erg in hem heeft vergist. Tot overmaat van ramp wordt ze ook nog eens ontslagen bij het bedrijf waar ze werkt, omdat Hans hen ook heeft bestolen. Het wordt duidelijk dat hun relatie op drijfzand was gebouwd. Ondanks de tegenslagen weet Mirte uiteindelijk een nieuwe baan te vinden waar ze zich gelukkig voelt. Ze begint langzaam maar zeker haar leven weer op de rails te krijgen. Maar dan verschijnt er opeens weer een man in haar leven, en tot haar verbazing duikt ook Hans weer op. Hij smeekt haar om een tweede kans en dit zorgt ervoor dat de grond onder Mirte's voeten opnieuw onvast wordt. Ze staat voor een moeilijke keuze: zal ze haar hart volgen en Hans nog een kans geven, of zal ze kiezen voor haar eigen geluk en hem voorgoed achter zich laten? Het leven van Mirte hangt opnieuw aan een zijden draadje, en ze zal moeten beslissen welke richting ze op wil gaan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Drijfzand

Het boek Drijfzand is geschreven door Jose Vriens. De oorspronkelijke releasedatum was 14 april 2015.

Het boek Drijfzand is te koop als E-book.

Drijfzand bestaat uit 210 pagina’s. 

Drijfzand is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken