1. Nederlandse boeken
  2. Droomportaal

Droomportaal

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Droomportaal is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 228 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028260382. 

Specificaties Droomportaal

HoofdauteurWillem Jan Otten
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 oktober 2014

Omschrijving van Droomportaal

In zijn nieuwste werk, genaamd "Droomportaal", neemt Willem Jan Otten ons mee op een betoverende reis door zijn literaire wereld. Deze verzameling kristalheldere stukken is een geschenk aan de lezer, verpakt in de prachtige woorden van een meesterlijke schrijver. Met zijn kenmerkende stijl weet Otten de lezer te betoveren en te inspireren. "Droomportaal" is een waar genot voor de zintuigen. Elk stuk in deze verzameling is als een klein juweeltje, glinsterend van schoonheid en diepgang. Otten neemt ons mee naar verschillende werelden, waarin hij thema's als liefde, dood, religie en kunst op meesterlijke wijze verkent. Zijn woorden zijn als een magisch portaal, waardoor we kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ons kunnen onderdompelen in een wereld vol verbeelding en verwondering. Met "Droomportaal" heeft Willem Jan Otten opnieuw bewezen waarom hij een van de meest geliefde en geprezen schrijvers van Nederland is. Dit boek is niet alleen een must-have voor zijn trouwe fans, maar ook een uitnodiging aan nieuwe lezers om de betoverende wereld van Otten te ontdekken. Laat je meeslepen door zijn prachtige taal en laat je verrassen door de diepgang van zijn gedachten.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Droomportaal

Het boek Droomportaal is geschreven door Willem Jan Otten. De oorspronkelijke releasedatum was 24 oktober 2014.

Het boek Droomportaal is te koop als Paperback.

Droomportaal bestaat uit 228 pagina’s. 

Droomportaal is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken