1. Nederlandse boeken
  2. Dwaallichten

Dwaallichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dwaallichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057598883. 

Specificaties Dwaallichten

HoofdauteurGerda Blees
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 april 2018

Omschrijving van Dwaallichten

Dwaallichten, het meeslepende werk van Gerda Blees, neemt je mee op een betoverende reis door de menselijke psyche. In dit boek verkent de auteur de diepgewortelde behoefte van de mens om het onbegrijpelijke te doorgronden. Een intrigerende wereld vol zoekende zielen, verliefde harten, brandende vragen en verwarde geesten ontvouwt zich voor je ogen. Terwijl je bladzijde na bladzijde omslaat, raak je verstrikt in de toenemende verwarring van de personages. Hun verschillende stemmen beginnen door elkaar te weven, waardoor je als lezer een uniek en verwarrend perspectief krijgt. Het is alsof je een kijkje neemt in de gedachtenkronkels van deze complexe individuen. Met Dwaallichten biedt Gerda Blees een meesterlijke weergave van de menselijke natuur, waarbij ze de lezer uitdaagt om de grenzen van begrip te verkennen. Laat je meeslepen door de poëtische schrijfstijl en ontdek een wereld die zowel vertrouwd als mysterieus is. Bereid je voor op een literair avontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dwaallichten

Het boek Dwaallichten is geschreven door Gerda Blees. De oorspronkelijke releasedatum was 04 april 2018.

Het boek Dwaallichten is te koop als Paperback.

Dwaallichten bestaat uit 64 pagina’s. 

Dwaallichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken