1. Nederlandse boeken
  2. Echtescheiden niet

Echtescheiden niet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Echtescheiden niet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 56 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789048812806. 

Specificaties Echtescheiden niet

HoofdauteurRick de Leeuw
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 maart 2012

Omschrijving van Echtescheiden niet

"Echtescheiden niet" is een rauwe, humoristische dichtbundel die het grote geluk en de diepe ellende van de liefde belicht. Geschreven door twee romantische zielen, Rick de Leeuw en Erik Jan Harmens, die enkele jaren geleden tegelijkertijd in een echtscheiding belandden. Gedreven door hun gedwongen vertrek uit hun vertrouwde thuis, begonnen ze rauwe, uitdagende en virtuoze duetten te schrijven via e-mail en sms. Deze poëzie omvat thema's als katers, liefdesverdriet, manmoedigheid, vriendschap en een wankel toekomstperspectief. De teksten zijn doordrenkt van bravoure en bijtende humor, maar tegelijkertijd druipen ze van wanhoop en schreeuwen ze van levenslust. De dichtbundel biedt een uniek perspectief op de emotionele achtbaan van een echtscheiding, waarbij de auteurs hun diepste gevoelens en gedachten delen. Naast de reeds bestaande inhoud bevat deze nieuwe uitgave van "Echtescheiden niet" ook nog nooit eerder gepubliceerde gedichten en persoonlijke anekdotes van de auteurs. Deze toevoegingen geven de lezer een nog intiemere kijk op hun ervaringen en maken de bundel des te aangrijpender. Of je nu zelf een echtscheiding hebt meegemaakt of gewoon geïnteresseerd bent in poëzie die de rauwe werkelijkheid van het leven raakt, "Echtescheiden niet" is een absolute must-read.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Echtescheiden niet

Het boek Echtescheiden niet is geschreven door Rick de Leeuw. De oorspronkelijke releasedatum was 15 maart 2012.

Het boek Echtescheiden niet is te koop als Paperback.

Echtescheiden niet bestaat uit 56 pagina’s. 

Echtescheiden niet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken