1. Nederlandse boeken
  2. Een beetje boos mag best

Een beetje boos mag best

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een beetje boos mag best is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463650663. 

Specificaties Een beetje boos mag best

HoofdauteurPaula Irik
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 juni 2018

Omschrijving van Een beetje boos mag best

"Dit product, genaamd 'Een beetje boos mag best', is een eerbetoon aan de taal van mensen met dementie. Het is een taal die direct en zonder omwegen communiceert, ruimte biedt voor onuitgesproken emoties en altijd betekenisvol is, ook al is het in eerste instantie misschien moeilijk te begrijpen. Het noemen we 'Dementees'. Poëzie Dementees heeft veel gemeen met traditionele poëzie. Het ontsnapt aan vaste interpretaties, nodigt uit tot meebewegen en prikkelt onze verbeeldingskracht. Waarom zouden we mensen met dementie dan niet serieus nemen als dichters en hun taal als poëzie beschouwen? Als we de uitingen van mensen met dementie lezen als poëzie, zullen we ze niet langer afdoen als onsamenhangende woorden. Als we ons openstellen voor wat zij te zeggen hebben en hun leefwereld betreden, zullen we achter de ziekte de mens met dementie blijven zien. Het Dementees als poëzie geeft mensen met dementie hun eigen stem terug en herstelt daarmee hun waardigheid. Het helpt de kloof tussen degenen met dementie en degenen zonder dementie te overbruggen. 'Een beetje boos mag best' is een uitnodiging om deze unieke taal te omarmen en te waarderen. Door dit product te kopen, draag je bij aan het vergroten van het begrip en respect voor de taal van mensen met dementie." Nieuwe details: - Het product 'Een beet.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een beetje boos mag best

Het boek Een beetje boos mag best is geschreven door Paula Irik. De oorspronkelijke releasedatum was 26 juni 2018.

Het boek Een beetje boos mag best is te koop als Paperback.

Een beetje boos mag best bestaat uit 96 pagina’s. 

Een beetje boos mag best is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken