1. Nederlandse boeken
  2. Een handjevol jezelf zijn

Een handjevol jezelf zijn

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handjevol jezelf zijn is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463374088. 

Specificaties Een handjevol jezelf zijn

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 april 2023

Omschrijving van Een handjevol jezelf zijn

"Een handjevol jezelf zijn" is een uniek product dat warme rijmwoorden biedt om jezelf net dat tikkeltje liever te zien. Dit product is ontworpen om je te helpen je ware zijn te accepteren en te leren waarderen. De woorden zijn niet standaard, maar juist echt en bijzonder, net zoals jij, net zoals ik, net zoals wij allemaal. Dit product is speciaal gemaakt voor iedereen die, oprecht, zichzelf wil zijn. Het is er ook voor degenen die dat nog niet durven of niet meer durven te zijn. Dit product is bedoeld voor elk mens dat onzeker is, zich anders voelt en op zoek is naar zichzelf of naar zachte bevestiging. "Een handjevol jezelf zijn" is er voor jou. Je bent het waard om van te houden en dit product helpt je om dat te laten zien aan de wereld. Het is tijd om echt te zijn, om jezelf te zijn. Liz is More, de maker van dit product, schrijft teksten en gedichten uit het hart. Ze deelt deze niet alleen dagelijks met haar meer dan 45.000 volgers op sociale media, maar ook in boekvorm en wenskaarten. Haar warme woorden zorgen voor herkenning en blijven altijd bij je. Met "Een handjevol jezelf zijn" haal je niet alleen een prachtig product in huis, maar ook een stukje inspiratie en liefde.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handjevol jezelf zijn

Het boek Een handjevol jezelf zijn is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 17 april 2023.

Het boek Een handjevol jezelf zijn is te koop als Paperback.

Een handjevol jezelf zijn bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handjevol jezelf zijn is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken