1. Nederlandse boeken
  2. Een handjevol rust

Een handjevol rust

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handjevol rust is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464018349. 

Specificaties Een handjevol rust

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 mei 2022

Omschrijving van Een handjevol rust

Een handjevol rust is als een zachte bries op een drukke dag. Het zijn woorden die je omarmen en troosten, als een warm dekentje dat je hart en lichaam omhult. Dit boek is speciaal gemaakt voor degenen die als een kamikaze door het leven razen, die overeind blijven staan en alle ballen in de lucht houden. Het is voor degenen die te veel denken en nog meer voelen, en voor degenen die krampachtig doorzetten tot het donker wordt, in hun hart en in hun hoofd. Dit boek is er voor iedereen die valt en even niet meer overeind kan komen. Het biedt begrip en herkenning aan degenen die het nodig hebben. Liz is more schrijft en deelt oprechte teksten en gedichten die recht uit haar hart komen. Haar woorden hebben niet alleen duizenden volgers op sociale media geraakt, maar worden nu ook vastgelegd in dit boek, het vijfde deel in de prachtige cadeaureeks. Laat Een handjevol rust je gids zijn in moeilijke tijden, en vind steun en troost in de eenvoudige, maar krachtige woorden van Liz. Bezoek www.lizismore.be voor meer informatie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handjevol rust

Het boek Een handjevol rust is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 16 mei 2022.

Het boek Een handjevol rust is te koop als Paperback.

Een handjevol rust bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handjevol rust is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken