1. Nederlandse boeken
  2. Een handjevol troost

Een handjevol troost

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handjevol troost is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463832779. 

Specificaties Een handjevol troost

HoofdauteurLiz is More
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 december 2020

Omschrijving van Een handjevol troost

"Maak kennis met 'Een handjevol troost', een betoverend product dat zachte rijmwoorden in een fluwelen jasje biedt. Dit product is speciaal ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan troost en herkenning. Of je nu worstelt met het loslaten van iets of iemand, verlangt naar warmte en hoop, of simpelweg een vriendelijk gebaar nodig hebt, 'Een handjevol troost' is er voor jou. Liz is More, een veelzijdige artiest, heeft met haar hartverwarmende teksten en gedichten een uniek product gecreëerd. Naast haar werk als actrice bij het kindertheatergezelschap Het Wolk en haar optredens in de voorstelling 'Zeep', heeft Liz zich onlangs ook ontpopt als songwriter. Het nummer 'Los', gezongen door niemand minder dan Raf Van Brussel, is een prachtig voorbeeld van haar talent. Liz is een ware duizendpoot, een creatieve ziel die op een intense manier de wereld ervaart. Met 'Een handjevol troost' biedt Liz een bron van troost, herkenbaarheid en eindeloze warmte. De fluweelzachte woorden omarmen je als een warme deken, terwijl ze je uitnodigen om te voelen en te denken. Dit product is meer dan alleen een verzameling woorden; het is een baken van licht in donkere tijden. Laat je raken door de oprechtheid en eenvoud van Liz's creaties en ontdek een nieuwe dimensie van troost en verbondenheid. 'Een handjevol troost' is jouw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handjevol troost

Het boek Een handjevol troost is geschreven door Liz is More. De oorspronkelijke releasedatum was 10 december 2020.

Het boek Een handjevol troost is te koop als Paperback.

Een handjevol troost bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handjevol troost is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken