1. Nederlandse boeken
  2. Een handjevol vriendschap

Een handjevol vriendschap

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handjevol vriendschap is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464019315. 

Specificaties Een handjevol vriendschap

HoofdauteurLiz is More
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 juli 2022

Omschrijving van Een handjevol vriendschap

Laat je betoveren door de betekenisvolle woorden van "Een handjevol vriendschap". Dit product is gevuld met zachte rijmwoorden die je raken in het diepst van je hart. Het brengt de waarde, de kwetsbaarheid en de onmisbaarheid van echte vriendschap tot leven. Het is speciaal ontworpen voor mensen die elkaar begrijpen, met of zonder woorden. Degenen die samen op tafel dansen, diepgaand zoeken en vinden en alles met elkaar delen. Of het nu gaat om vreugde of verdriet, dit product creëert een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Het is een perfect cadeau voor iedereen die verlangt naar iemand die heel dichtbij is, om elke dag weer te lachen, te huilen en te schuilen. "Een handjevol vriendschap" is een creatie van Liz is More, een getalenteerde schrijfster die haar teksten en gedichten deelt vanuit haar hart. Ze heeft een enorme achterban van meer dan 40.000 volgers op sociale media die dagelijks geïnspireerd worden door haar warme woorden. Nu kun jij ook genieten van haar prachtige creaties in de vorm van wenskaarten. Deze kaarten zijn perfect om te delen met je geliefden, zodat zij ook kunnen genieten van de herkenning en de blijvende impact van Liz's woorden. Met "Een handjevol vriendschap" creëer je een moment van verbondenheid en laat je je geliefden voelen hoe speciaal ze voor je zijn. Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf en anderen inspireren door.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handjevol vriendschap

Het boek Een handjevol vriendschap is geschreven door Liz is More. De oorspronkelijke releasedatum was 17 juli 2022.

Het boek Een handjevol vriendschap is te koop als Paperback.

Een handjevol vriendschap bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handjevol vriendschap is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken