1. Nederlandse boeken
  2. Een knipoog van u zou al helpen

Een knipoog van u zou al helpen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een knipoog van u zou al helpen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043534420. 

Specificaties Een knipoog van u zou al helpen

HoofdauteurKarel Eykman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 juni 2020

Omschrijving van Een knipoog van u zou al helpen

In dit betoverende boek, "Een knipoog van u zou al helpen", neemt Karel Eykman ons mee op een unieke reis door de psalmen. Met zijn meesterlijke pen weeft hij gedichten rondom elke psalm, waardoor deze eeuwenoude teksten een frisse en eigentijdse uitstraling krijgen. Deze bundel is gevuld met vrije poëzie die de ziel raakt, grappige liedjes die een glimlach op je gezicht toveren, gospelsongs die je hart laten zingen en blues die je meevoeren naar diepere emoties. Elk gedicht is doordrenkt met de creatieve geest van Eykman en toont zijn diepe respect voor de psalmen. Maar dit boek is meer dan alleen een verzameling gedichten. Het is een uitnodiging om de psalmen op een nieuwe manier te ervaren, om je eigen emoties en gedachten te verkennen en om een persoonlijke connectie te maken met deze tijdloze teksten. Met "Een knipoog van u zou al helpen" haal je niet alleen een prachtig boek in huis, maar ook een inspirerende metgezel die je keer op keer zal verrassen en ontroeren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een knipoog van u zou al helpen

Het boek Een knipoog van u zou al helpen is geschreven door Karel Eykman. De oorspronkelijke releasedatum was 30 juni 2020.

Het boek Een knipoog van u zou al helpen is te koop als Paperback.

Een knipoog van u zou al helpen bestaat uit 176 pagina’s. 

Een knipoog van u zou al helpen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken