1. Nederlandse boeken
  2. een lichaam dragen

een lichaam dragen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. een lichaam dragen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403178011. 

Specificaties een lichaam dragen

HoofdauteurHannah Chris Lomans
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum14 september 2023

Omschrijving van een lichaam dragen

In haar gedichten verkent Hannah Chris Lomans de vraag of poëzie een ruimte kan zijn waarin de vloeibaarheid van een lichaam ervaren kan worden. Met "een lichaam dragen" gaat zij op zoek naar een vorm van heelheid die in de buitenwereld niet altijd erkend wordt. De gedichten brengen ons naar een landschap waarin andere, diepere regels gelden. Het is een landschap dat soms troost biedt, soms gevaarlijk is, soms leeg aanvoelt en soms allesomvattend is. Het lichaam beweegt zich door dit landschap en tracht het in zichzelf te verankeren. De woorden van Hannah Chris Lomans nemen ons mee op een reis naar de innerlijke wereld van het lichaam. Ze nodigen ons uit om de complexiteit en de kwetsbaarheid van ons eigen lichaam te verkennen. Met haar poëzie creëert ze een ruimte waarin we kunnen reflecteren op onze eigen ervaringen met het dragen van een lichaam. De gedichten raken aan universele thema's zoals identiteit, intimiteit en de relatie tussen het lichaam en de omgeving. "Een lichaam dragen" is een uitnodiging om ons bewust te worden van de diepgaande verbindingen tussen lichaam en geest, en om de schoonheid en de weerbaarheid van het lichaam te omarmen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over een lichaam dragen

Het boek een lichaam dragen is geschreven door Hannah Chris Lomans. De oorspronkelijke releasedatum was 14 september 2023.

Het boek een lichaam dragen is te koop als Paperback.

een lichaam dragen bestaat uit 80 pagina’s. 

een lichaam dragen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken