1. Nederlandse boeken
  2. Een stukje van de regenboog

Een stukje van de regenboog

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een stukje van de regenboog is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789002271243. 

Specificaties Een stukje van de regenboog

HoofdauteurJan van Coillie
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 oktober 2020

Omschrijving van Een stukje van de regenboog

Laat je meeslepen door dit boek, laat je verrassen en verwonderen. Een stukje van de regenboog bevat de allermooiste gedichten voor kinderen die zijn verschenen tussen 2010 en 2020. Geniet samen van de grappige, ontroerende en wonderlijke poëzie van bekende auteurs zoals Edward van de Vendel, Bart Moeyaert, Kate Schlingemann, Jaap Robben, Bette Westera, Ted van Lieshout, Hans & Monique Hagen, Joke van Leeuwen, Geert De Kockere en nog vele anderen. Elk gedicht is origineel en authentiek en spreekt jong en oud aan door de betoverende magie die eigen is aan poëzie. De adembenemende illustraties van Sassafras De Bruyn geven op een unieke manier kleur aan de betovering van kinderpoëzie. Laat je meeslepen in de levendige wereld die deze gedichten en illustraties samen creëren. Beleef de vreugde van het ontdekken van de schoonheid van woorden en beelden in Een stukje van de regenboog. Dit boek neemt je mee op een reis vol verwondering en plezier, waarbij je steeds nieuwe kleuren en emoties zult ontdekken. Een perfect cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die houden van de magie van poëzie en de kracht van verbeelding.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een stukje van de regenboog

Het boek Een stukje van de regenboog is geschreven door Jan van Coillie. De oorspronkelijke releasedatum was 19 oktober 2020.

Het boek Een stukje van de regenboog is te koop als Hardcover.

Een stukje van de regenboog bestaat uit 208 pagina’s. 

Een stukje van de regenboog is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken