1. Nederlandse boeken
  2. Een van ons zal omkijken

Een van ons zal omkijken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een van ons zal omkijken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 312 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021416878. 

Specificaties Een van ons zal omkijken

HoofdauteurToon Tellegen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 maart 2019

Omschrijving van Een van ons zal omkijken

In dit prachtige boek met de titel "Een van ons zal omkijken" neemt Toon Tellegen ons mee op een poëtische reis door zijn meest indrukwekkende gedichten. Tellegen heeft persoonlijk een selectie gemaakt uit zijn uitgebreide oeuvre, variërend van zijn eerste bundel tot aan zijn meest recente werk. In deze gedichten verkent hij de diepten van het menselijk bestaan, met thema's als leven, liefde, twijfel en de dood. De gedichten in dit boek hebben een opmerkelijke variatie in toon en sfeer. Soms zijn ze ingetogen en melancholisch, waarbij ze ons laten meedeinen op de golven van onze eigen emoties. Op andere momenten zijn ze juist krachtig en vol hoop, verlangen en geluk, waardoor ze ons hart verwarmen en inspireren. Wat deze gedichten verbindt, is dat ze altijd gaan over herkenbare gedachten en gevoelens. Van het meest verdrietige treurgedicht tot de meest gepassioneerde liefdespoëzie, Tellegen weet ons keer op keer te raken met zijn diepgaande inzichten. Met "Een van ons zal omkijken" krijg je de mogelijkheid om je onder te dompelen in de prachtige wereld van Toon Tellegen's poëzie. Laat je meevoeren door zijn woorden en laat je verrassen door de krachtige emoties die ze oproepen. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van poëzie en voor iedereen die op zoek is naar een intieme en intieme leeservaring. Ontdek de schoonheid van het leven door de ogen van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een van ons zal omkijken

Het boek Een van ons zal omkijken is geschreven door Toon Tellegen. De oorspronkelijke releasedatum was 19 maart 2019.

Het boek Een van ons zal omkijken is te koop als Hardcover.

Een van ons zal omkijken bestaat uit 312 pagina’s. 

Een van ons zal omkijken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken