1. Nederlandse boeken
  2. Een vijver vol inkt

Een vijver vol inkt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een vijver vol inkt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045112886. 

Specificaties Een vijver vol inkt

HoofdauteurAnnie M.G. Schmidt
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 oktober 2011

Omschrijving van Een vijver vol inkt

Een vijver vol inkt is een betoverend prentenboek dat de prachtige poëzie van de beroemde schrijfster Annie M.G. Schmidt tot leven brengt. Geïnspireerd door de meest betoverende versjes uit haar uitgebreide oeuvre, is dit boek een visueel spektakel dat je ogen zal betoveren en je verbeelding zal prikkelen. Dompel jezelf onder in de magische wereld van Een vijver vol inkt, waar kleurrijke illustraties en speelse teksten samensmelten tot een unieke leeservaring. Elk pagina ademt creativiteit en verwondering, en neemt je mee op een reis door de fantasievolle verhalen van Annie M.G. Schmidt. Van ondeugende katten en grappige olifanten tot dappere prinsessen en nieuwsgierige kinderen, dit prentenboek zit boordevol karakter en avontuur. Met zijn prachtige vormgeving en zorgvuldig gekozen illustraties is Een vijver vol inkt niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast. Dit boek nodigt jong en oud uit om samen te genieten van de tijdloze verhalen en gedichten van Annie M.G. Schmidt, en biedt een unieke mogelijkheid om de magie van haar woorden opnieuw te ontdekken. Verlies jezelf in de kleuren, de verbeelding en de betoverende wereld van Een vijver vol inkt en laat je meevoeren naar een plek waar verhalen tot leven komen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een vijver vol inkt

Het boek Een vijver vol inkt is geschreven door Annie M.G. Schmidt. De oorspronkelijke releasedatum was 27 oktober 2011.

Het boek Een vijver vol inkt is te koop als Hardcover.

Een vijver vol inkt bestaat uit 96 pagina’s. 

Een vijver vol inkt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken