1. Nederlandse boeken
  2. Een vogel is er thuis

Een vogel is er thuis

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een vogel is er thuis is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 400 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043539548. 

Specificaties Een vogel is er thuis

HoofdauteurRia Borkent
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 september 2023

Omschrijving van Een vogel is er thuis

De prachtige bundel 'Een vogel is er thuis' van Ria Borkent is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en muziek. Met maar liefst 223 liederen, allen geschreven door Borkent zelf, en bijpassende melodieën, biedt deze bundel een waardevolle verzameling van haar werk. In de afgelopen 35 jaar heeft Borkent een indrukwekkend oeuvre aan liederen opgebouwd, die variëren van klassiek en verkondigend tot modern en doordrenkt van Bijbelse thema's. Deze bundel bevat onder andere Psalmen speciaal geschreven voor kinderen, enkele strofische Psalmen voor Nu, liederen geïnspireerd door Bijbelse figuren en speciaal geschikt voor kerkdiensten en het kerkelijk jaar. Daarnaast zijn ook liederen uit het Paas- en Kerstoratorium opgenomen, evenals alle koralen uit Bachs Matthäus Passion die door Borkent vertaald zijn. Met 'Een vogel is er thuis' haalt u niet alleen een schitterende verzameling liederen in huis, maar ook een uniek stukje kunst en cultuur. Laat u betoveren door de prachtige teksten en melodieën en geniet van de veelzijdigheid die deze bundel te bieden heeft. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van muziek, poëzie en de kracht van woorden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een vogel is er thuis

Het boek Een vogel is er thuis is geschreven door Ria Borkent. De oorspronkelijke releasedatum was 28 september 2023.

Het boek Een vogel is er thuis is te koop als Hardcover.

Een vogel is er thuis bestaat uit 400 pagina’s. 

Een vogel is er thuis is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken