1. Nederlandse boeken
  2. Eén zwaluw maakt geen zomer

Eén zwaluw maakt geen zomer

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Eén zwaluw maakt geen zomer is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 300 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041741073. 

Specificaties Eén zwaluw maakt geen zomer

HoofdauteurWim Huijser (Red.)
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum03 april 2020

Omschrijving van Eén zwaluw maakt geen zomer

In het boek 'Eén zwaluw maakt geen zomer' worden we meegenomen op een poëtische reis door de natuur. Esther Jansma, een getalenteerde dichteres, neemt ons mee naar de prachtige en vaak onbegrijpelijke wereld van de natuur. Ze laat ons zien dat het schrijven van natuurgedichten een ware kunst is, waarbij de schoonheid van de natuur op een unieke manier wordt weergegeven. Maar dit boek gaat verder dan alleen het bewonderen van de natuur. Het neemt ons ook mee naar de verborgen schoonheid die te vinden is in de kleine dingen. Een spin die haar web weeft, een bloem die opent en sluit, de gedachten van een koe; allemaal voorbeelden van hoe de natuur ook in het alledaagse te vinden is. Esther Jansma daagt ons uit om verder te kijken dan alleen het oppervlakkige en ons te verwonderen over de kleinste details. Met 'Eén zwaluw maakt geen zomer' krijgen we de kans om de natuur op een nieuwe manier te ervaren. Het boek biedt een unieke kijk op de natuur en laat ons zien dat er altijd iets te ontdekken valt. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder boek, dit is een absolute aanrader. Wees voorbereid om betoverd te worden door de kracht en schoonheid van de natuur, zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Eén zwaluw maakt geen zomer

Het boek Eén zwaluw maakt geen zomer is geschreven door Wim Huijser (Red.). De oorspronkelijke releasedatum was 03 april 2020.

Het boek Eén zwaluw maakt geen zomer is te koop als Hardcover.

Eén zwaluw maakt geen zomer bestaat uit 300 pagina’s. 

Eén zwaluw maakt geen zomer is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken