1. Nederlandse boeken
  2. Einde en begin

Einde en begin

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Einde en begin is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 432 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029098380. 

Specificaties Einde en begin

HoofdauteurWislawa Szymborska
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 juni 2023

Omschrijving van Einde en begin

Deze unieke jubileumeditie van "Einde en begin" is een eerbetoon aan de honderdste geboortedag van de veelgeprezen Poolse dichter en Nobelprijswinnaar Wislawa Szymborska. Met een prachtige stofomslag en een handig leeslint, is dit boek een must-have voor liefhebbers van poëzie en kunst. Deze bijzondere uitgave bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van Szymborska's meest geliefde gedichten, waarin ze haar unieke kijk op het leven en de menselijke ervaring deelt. Van filosofische reflecties tot alledaagse observaties, haar woorden raken de ziel en laten de lezer nadenken over de mysteries van het bestaan. Daarnaast bevat deze jubileumeditie ook nieuwe inleidingen en commentaren van vooraanstaande literaire experts, die de lezer helpen de diepere betekenis van Szymborska's werk te begrijpen. Met haar scherpzinnige taalgebruik en poëtische verbeeldingskracht weet Szymborska de complexiteit van het menselijk bestaan in eenvoudige en toegankelijke bewoordingen te vatten. Of je nu al bekend bent met het werk van Wislawa Szymborska of nieuwsgierig bent naar haar poëzie, deze jubileumeditie van "Einde en begin" biedt een prachtige mogelijkheid om je onder te dompelen in de wereld van een van de grootste dichters van de twintigste eeuw.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Einde en begin

Het boek Einde en begin is geschreven door Wislawa Szymborska. De oorspronkelijke releasedatum was 29 juni 2023.

Het boek Einde en begin is te koop als Hardcover.

Einde en begin bestaat uit 432 pagina’s. 

Einde en begin is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken