1. Nederlandse boeken
  2. Elke dag een zoen

Elke dag een zoen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Elke dag een zoen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029091992. 

Specificaties Elke dag een zoen

HoofdauteurLars van der Werf
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum13 juni 2017

Omschrijving van Elke dag een zoen

Elke dag een zoen is een betoverende verzameling van Lars' meest prachtige, zorgzame, humoristische en meesterlijke gedichtjes. Deze nieuwe selectie is speciaal samengesteld om jouw hart te veroveren en je elke dag te laten stralen. Of je nu behoefte hebt aan een beetje troost, een lach op je gezicht wilt toveren of gewoon wilt genieten van de schoonheid van taal, dit boekje zal je niet teleurstellen. Blaas elke ochtend nieuw leven in met een vleugje poëzie en laat je inspireren door de creatieve en speelse woorden van Lars. Zijn gedichtjes raken rechtstreeks je ziel en laten je wegdromen naar een wereld vol liefde, vreugde en verwondering. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, of het nu gaat om de pracht van de natuur, de magie van vriendschap of de geneugten van het alledaagse leven. Elke dag een zoen is niet zomaar een boekje, het is een emotionele reis die je keer op keer wilt herbeleven. Of je nu een gedichtje deelt met een geliefde, het voorleest aan je kinderen of gewoon in je eentje geniet van de woorden, dit boekje zal je hart verwarmen en je verbeelding prikkelen. Met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde talent weet Lars je keer op keer te betoveren en je te laten geloven dat magie echt bestaat.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Elke dag een zoen

Het boek Elke dag een zoen is geschreven door Lars van der Werf. De oorspronkelijke releasedatum was 13 juni 2017.

Het boek Elke dag een zoen is te koop als Hardcover.

Elke dag een zoen bestaat uit 128 pagina’s. 

Elke dag een zoen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken