1. Nederlandse boeken
  2. Elke dag vers

Elke dag vers

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Elke dag vers is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 380 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789033803734. 

Specificaties Elke dag vers

HoofdauteurRikkert Zuiderveld
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum23 oktober 2023

Omschrijving van Elke dag vers

Elke dag vers is een buitengewoon boek dat vol zit met creatieve en humoristische teksten van de taalvirtuoos Rikkert Zuiderveld. Het bevat een gevarieerde verzameling van oneliners, sonnettines, ollekebollekes en cabaretliedjes die afkomstig zijn uit solovoorstellingen. Daarnaast zijn er ook ontroerende sonnetten, plezierdichten en gloednieuwe kinderliedjes te vinden. Met dit boek kun je elke dag genieten van de verrassende en vermakelijke woordspelingen van Zuiderveld. De teksten zijn georganiseerd per week, maar je kunt er ook voor kiezen om willekeurig door het boek te bladeren en zo van de verschillende stijlen en onderwerpen te proeven. Elke pagina nodigt uit tot overpeinzing, vreugdedansen of ontroering, maar vooral tot glimlachen of schaterlachen. Of je nu een fan bent van Zuiderveld's muziek of poëzie, of gewoon op zoek bent naar een boek dat je dagelijks plezier en inspiratie kan bieden, Elke dag vers is een must-have. Rikkert Zuiderveld is niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een veelzijdige schrijver. Hij heeft talloze liedjes en gedichten geschreven, zowel voor volwassenen als kinderen. Met veel plezier woont hij op het rustige platteland, waar zijn gedachten en zijn pen bijna constant in beweging zijn. Laat je meeslepen door de creatieve geest van Zuiderveld en laat Elke dag vers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Elke dag vers

Het boek Elke dag vers is geschreven door Rikkert Zuiderveld. De oorspronkelijke releasedatum was 23 oktober 2023.

Het boek Elke dag vers is te koop als Hardcover.

Elke dag vers bestaat uit 380 pagina’s. 

Elke dag vers is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken