1. Engelse boeken
  2. Embrace the Hideous Immaculate

Embrace the Hideous Immaculate

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Embrace the Hideous Immaculate is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 98 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781935738640. 

Specificaties Embrace the Hideous Immaculate

HoofdauteurChad Hensley
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 mei 2014

Omschrijving van Embrace the Hideous Immaculate

"Embrace the Hideous Immaculate" is een avontuurlijke reis door nachtmerrieachtige landschappen, uitgestrekte buitenaardse terreinen en ondiepe aardse loopgraven. Binnen deze duistere rijken wachten buitenaardse monsters, oude ondode godinnen, seriemoordenaars-profeet en wraakzuchtige wezens uit het diepe zuiden en de Zuidelijke Stille Oceaan. Bram Stoker Award genomineerde, Chad Hensley, duwt de lezer met zijn gezicht vooruit van een klif en in de bodemloze, diepzeevlakte waar enorme gruwelen ondergronds op de loer liggen in steden gemaakt van babybotten. In een verzameling die literaire en hedendaagse horror combineert, gebruikt Hensley gotische subtekst met een moderne draai om de levenden naar het graf te sturen terwijl de doden opstaan en door de straten lopen. De poëzie in "Embrace the Hideous Immaculate" is onverschrokken en grotesk, waarbij bloed en verdorvenheid vermengd worden met verzen die zowel suggestief als verhelderend zijn, zoals opgemerkt door de bekende Lovecraftiaanse auteur en geleerde Wilum H. Pugmire in zijn inleiding. Deze unieke collectie biedt een meeslepende leeservaring die de grenzen van de verbeelding tart. Met elke pagina word je dieper meegezogen in een wereld vol duisternis en onheil, waarbij elk gedicht een nieuw angstaanjagend avontuur onthult. Vergezel de a.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Embrace the Hideous Immaculate

Het boek Embrace the Hideous Immaculate is geschreven door Chad Hensley. De oorspronkelijke releasedatum was 15 mei 2014.

Het boek Embrace the Hideous Immaculate is te koop als Paperback.

Embrace the Hideous Immaculate bestaat uit 98 pagina’s. 

Embrace the Hideous Immaculate is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken