1. Nederlandse boeken
  2. En de bomen

En de bomen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. En de bomen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789460019197. 

Specificaties En de bomen

HoofdauteurPatrick Conrad
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 oktober 2020

Omschrijving van En de bomen

En de bomen, de langverwachte nieuwe dichtbundel van Patrick Conrad, neemt de lezer mee op een emotionele reis. Het boek bestaat uit vier indrukwekkende cycli waarin Conrad afscheid neemt van zijn moeder en een wereld die op zijn grondvesten schudt. In deze bundel herontdekt hij zijn geliefde thema's zoals vergankelijkheid, ouder worden en de vergeten liefdes, en weet hij deze opnieuw te verwoorden in zijn kenmerkende barokke, flamboyante en muzikale taal. En de bomen is een onmisbaar boek voor zowel nieuwe lezers die kennis willen maken met de dichter Conrad, als voor degenen die al bekend zijn met zijn rijke oeuvre dat meer dan een halve eeuw beslaat. Patrick Conrad is niet alleen schrijver en dichter, maar ook een getalenteerd plastisch kunstenaar en filmmaker. Hij heeft prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Hercule Poirotprijs en de Diamanten Kogel. Zijn werk is vertaald in het Engels en Duits, en binnenkort wordt zijn vorige poëziebundel, De Cadillac van Mallarmé, ook vertaald en uitgebracht in Brazilië in 2021. Met En de bomen maakt Patrick Conrad wederom indruk met zijn diepgaande en treffende poëzie. Hij weet de lezer te raken met zijn reflecties over de vergankelijkheid van het leven en de schoonheid die langzaam vervaagt. Conrad's vermanende aanwezigheid van de dood is voelbaar in zijn woorden, waardoor.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over En de bomen

Het boek En de bomen is geschreven door Patrick Conrad. De oorspronkelijke releasedatum was 08 oktober 2020.

Het boek En de bomen is te koop als Paperback.

En de bomen bestaat uit 80 pagina’s. 

En de bomen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken