1. Nederlandse boeken
  2. En Toen Viel Ik Van Het Podium

En Toen Viel Ik Van Het Podium

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. En Toen Viel Ik Van Het Podium is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 255 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044609240. 

Specificaties En Toen Viel Ik Van Het Podium

HoofdauteurL. Paris
Taal               Nederlands
BindwijzeOnbekende bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum13 maart 2007

Omschrijving van En Toen Viel Ik Van Het Podium

"En Toen Viel Ik Van Het Podium" is een unieke verzameling geestig-serieuze verhalen van Nederlandse topschrijvers, die openhartig vertellen over de uitdagingen, beledigingen en misverstanden die ze hebben moeten doorstaan tijdens het uitoefenen van hun beroep. Deze verhalen zitten vol zelfspot en oprechte kwaadheid, waardoor de lezer een kijkje krijgt in de vaak onbekende wereld van lezingen zonder publiek, onbezochte signeersessies en het missen van de laatste trein. Dit boek biedt niet alleen verhalen die de lezer vermaken, maar ook een diepgaand inzicht in de wereld van schrijvers en de uitdagende situaties waarmee zij te maken krijgen. Daarnaast bevat het boek als bijlage het verhaal "Zet hem op, hè?" waarin Christiaan Weijts de schrijver op televisie belicht. Deze toevoeging geeft een extra dimensie aan het boek en biedt een waardevolle kijk op de dynamiek tussen schrijvers en televisie. Met "En Toen Viel Ik Van Het Podium" haal je niet alleen een boek in huis dat je laat lachen, maar ook een boek dat je laat nadenken over de uitdagingen en obstakels die schrijvers moeten overwinnen om hun werk te kunnen doen. De verhalen zijn meeslepend, herkenbaar en geven een realistisch beeld van het schrijversvak. Dit boek is een absolute aanrader voor zowel liefhebbers van Nederlandse literatuur als voor iedereen die geï.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over En Toen Viel Ik Van Het Podium

Het boek En Toen Viel Ik Van Het Podium is geschreven door L. Paris. De oorspronkelijke releasedatum was 13 maart 2007.

Het boek En Toen Viel Ik Van Het Podium is te koop als Onbekende bindwijze.

En Toen Viel Ik Van Het Podium bestaat uit 255 pagina’s. 

En Toen Viel Ik Van Het Podium is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken