1. Engelse boeken
  2. Envelope Poems

Envelope Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Envelope Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 95 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780811225823. 

Specificaties Envelope Poems

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 oktober 2016

Omschrijving van Envelope Poems

Emily Dickinson's Envelope Poems, een adembenemende co-publicatie met de Christine Burgin Gallery, is een prachtig cadeauboekje met een compacte linnen kaft. Dit boekje bevat een selectie van de kleurrijke gedichten uit The Gorgeous Nothings. Ontdek de verborgen schatten van Emily Dickinson's poëzie terwijl je jezelf verliest in de prachtige afbeeldingen en de zorgvuldig gekozen woorden. Deze enveloppegedichten zijn een unieke kijk op de creatieve geest van een van Amerika's grootste dichters. Elk gedicht is met liefde en zorg samengesteld, en de linnen kaft zorgt voor een luxe uitstraling die perfect past bij de schoonheid van de inhoud. Dit cadeauboekje is een must-have voor liefhebbers van literatuur en kunst. Het is niet alleen een visueel genot, maar ook een bijzondere manier om de poëzie van Emily Dickinson te ervaren. Voel de emoties en verwondering die haar woorden oproepen terwijl je door de pagina's bladert. Dit boekje is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast en een geweldig geschenk voor vrienden en familie die graag nieuwe vormen van poëzie ontdekken. Ervaar de magie van Emily Dickinson's Envelope Poems en laat je verbeelding de vrije loop.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Envelope Poems

Het boek Envelope Poems is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 04 oktober 2016.

Het boek Envelope Poems is te koop als Hardcover.

Envelope Poems bestaat uit 95 pagina’s. 

Envelope Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken