1. Engelse boeken
  2. Epic Of Gilgamesh

Epic Of Gilgamesh

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Epic Of Gilgamesh is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 228 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140449198. 

Specificaties Epic Of Gilgamesh

HoofdauteurAnonymous
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 december 2002

Omschrijving van Epic Of Gilgamesh

Een verbazingwekkend bewaard gebleven gedicht op kleitabletten van vierduizend jaar oud, dat is het epos van Gilgamesh, koning van Uruk. Dit is 's werelds oudste epische verhaal en vertelt over de avonturen van Gilgamesh met de wilde man Enkidu. Deze tekst is vertaald door Andrew George. Stel je voor, duik in de rijke geschiedenis van het oude Mesopotamië terwijl je bladert door de pagina's van dit epische meesterwerk. Het verhaal van Gilgamesh, met zijn ongelofelijke reizen en ontmoetingen, zal je meenemen naar een wereld vol mythen en legendes. Ontdek de diepere betekenissen en filosofische lessen die verborgen liggen in de woorden van dit eeuwenoude gedicht. Deze vertaling, verzorgd door de befaamde taalkundige Andrew George, brengt de oude tekst tot leven met zijn vloeiende en meeslepende stijl. Je zult versteld staan van de levendige personages en de prachtige beschrijvingen van het oude Mesopotamië. Met deze prachtige uitgave van het epos van Gilgamesh haal je een waar kunstwerk in huis, een tijdloze schat die je keer op keer kunt herontdekken en koesteren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Epic Of Gilgamesh

Het boek Epic Of Gilgamesh is geschreven door Anonymous. De oorspronkelijke releasedatum was 05 december 2002.

Het boek Epic Of Gilgamesh is te koop als Paperback.

Epic Of Gilgamesh bestaat uit 228 pagina’s. 

Epic Of Gilgamesh is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken