1. Engelse boeken
  2. Essential Bukowski: Poetry

Essential Bukowski: Poetry

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Essential Bukowski: Poetry is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780062565327. 

Specificaties Essential Bukowski: Poetry

HoofdauteurCharles Bukowski
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 oktober 2018

Omschrijving van Essential Bukowski: Poetry

De ultieme collectie gedichten van een invloedrijke schrijver wiens grensoverschrijdende nalatenschap en rauwe, grappige en scherpzinnige schrijfstijl een blijvende indruk heeft achtergelaten op de moderne cultuur. Essential Bukowski: Poetry is samengesteld door Abel Debritto en bevat een zorgvuldig gekozen selectie van gedichten die het beste laten zien van de genialiteit van deze auteur. In deze prachtig vormgegeven bundel worden lezers meegevoerd in de wereld van Bukowski's gedachtegang. Zijn woorden snijden diep en resoneren met een ongeëvenaarde eerlijkheid en intensiteit. Van rauwe emoties tot scherpe observaties van het alledaagse leven, Bukowski's gedichten zijn een reis door de diepe en duistere hoeken van de menselijke ervaring. Met Essential Bukowski: Poetry kunnen lezers genieten van de tijdloze poëzie van een schrijver die bekend staat om zijn unieke stem en ongefilterde expressie. Deze collectie biedt een uitgelezen kans om Bukowski's meesterlijke woorden te ervaren en te waarderen. Of je nu een trouwe fan bent of nieuwsgierig bent naar zijn werk, deze bundel zal zeker een blijvende indruk achterlaten en je meeslepen in de intrigerende wereld van Charles Bukowski.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Essential Bukowski: Poetry

Het boek Essential Bukowski: Poetry is geschreven door Charles Bukowski. De oorspronkelijke releasedatum was 16 oktober 2018.

Het boek Essential Bukowski: Poetry is te koop als Paperback.

Essential Bukowski: Poetry bestaat uit 240 pagina’s. 

Essential Bukowski: Poetry is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken