1. Nederlandse boeken
  2. Even zijn wij samen meer

Even zijn wij samen meer

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Even zijn wij samen meer is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 220 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464342116. 

Specificaties Even zijn wij samen meer

HoofdauteurHet Lezerscollectief
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2023

Omschrijving van Even zijn wij samen meer

In Even zijn wij samen meer worden de mooiste verhalen en gedichten uit de wereldliteratuur gebundeld. Deze verzameling bevat werken van bekende auteurs als Bart Moeyaert, Hiroshi Kawasaki, Jhumpha Lahiri, Konstantin Paustovski, Radna Fabias, Charlotte Perkins Gilman, Kader Abdolah, Carson McCullers, Esohe Weyden, James Joyce, Hanny Michaelis, Philippe Claudel, Moya De Feyter, Annelies Verbeke, Bernhard Schlink, Diane Broeckhoven, Eric-Emmanuel Schmitt, Lucas Rijneveld, Peter Verhelst, Maartje Wortel, Chika Unigwe, Stefan Zweig en Tove Ditlevsen. De verhalen en gedichten in dit boek gaan allemaal op hun eigen manier over de zoektocht naar verbinding: het vinden, verliezen en het gemis ervan. De teksten nemen je mee op een avontuurlijke reis door de wereld van menselijke relaties. In de wereld van deze verhalen en gedichten ontdek je als lezer de ander: personages die, of ze nu dichtbij of ver weg zijn, je wereld even veranderen. Ze bieden nieuwe perspectieven en veranderen je kijk op de werkelijkheid. De titel, "Even zijn wij samen meer," is afkomstig van het gelijknamige vers dat speciaal voor deze bloemlezing is geschreven door Maud Vanhauwaert, de meter van Het Lezerscollectief. Samen verhalen en gedichten lezen verbindt mensen en maakt hen sterker en weerbaarder. Dit boek nodigt je uit om de kracht van literatuur te ervaren en te delen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Even zijn wij samen meer

Het boek Even zijn wij samen meer is geschreven door Het Lezerscollectief. De oorspronkelijke releasedatum was 03 november 2023.

Het boek Even zijn wij samen meer is te koop als E-book.

Even zijn wij samen meer bestaat uit 220 pagina’s. 

Even zijn wij samen meer is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken