1. Engelse boeken
  2. Everything Is Waiting for You

Everything Is Waiting for You

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Everything Is Waiting for You is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 100 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780962152467. 

Specificaties Everything Is Waiting for You

HoofdauteurDavid Whyte
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2003

Omschrijving van Everything Is Waiting for You

Alles Wacht Op Jou, een betoverend product dat de schoonheid van vergankelijkheid viert en diepzinnige thema's van vriendschap, huwelijk en zelfbewustzijn verkent. Dit intrigerende werk neemt je mee op een meeslepende reis van emoties en reflectie, waarbij je wordt uitgenodigd om je eigen betekenis te ontdekken. In dit betoverende kunstwerk worden de vele facetten van het leven belicht. Het viert de tijdelijkheid van alles om ons heen en herinnert ons eraan om elk moment te omarmen. Alles Wacht Op Jou neemt je mee in een wereld van diepe verbindingen en verweven emoties. Het prikkelt je zintuigen en daagt je uit om na te denken over de betekenis van vriendschap, het belang van harmonie in een huwelijk en het vermogen om jezelf te begrijpen. Met nieuwe details komt Alles Wacht Op Jou tot leven als nooit tevoren. Deze prachtige creatie zal je hart doen zingen en je geest voeden. De kleuren, texturen en composities nodigen je uit om je onder te dompelen in een wereld van schoonheid en introspectie. Voel de warmte van vriendschap, ervaar de diepte van een huwelijk en ontdek de kracht van zelfbewustzijn terwijl je je verliest in de betoverende reis van Alles Wacht Op Jou.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Everything Is Waiting for You

Het boek Everything Is Waiting for You is geschreven door David Whyte. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2003.

Het boek Everything Is Waiting for You is te koop als Paperback.

Everything Is Waiting for You bestaat uit 100 pagina’s. 

Everything Is Waiting for You is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken