1. Engelse boeken
  2. Fablesque

Fablesque

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fablesque is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 69 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781946482341. 

Specificaties Fablesque

HoofdauteurAnna Maria Hong
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2020

Omschrijving van Fablesque

Fablesque is een betoverend product dat de kracht van poëzie en oude verhalen combineert om de betoveringen van vrouwen en dieren in het #MeToo-tijdperk te doorbreken. Dit hybride-genre, dat een mix is van trauma en wedergeboorte, creëert een bijna magische ervaring voor de gebruikers. Met Fablesque kunnen ze zich onderdompelen in een wereld vol betoverende verhalen, die hen helpen om de ontgoochelingen van het leven achter zich te laten en sterker dan ooit tevoren te herrijzen. Deze unieke creatie is ontworpen met het doel om vrouwen en dieren een stem te geven in de huidige samenleving. Fablesque is een krachtige uitdrukking van solidariteit en strijdlust, en biedt een veilige ruimte waarin de verhalen van zij die het slachtoffer zijn geweest van onrecht en misbruik gehoord en begrepen kunnen worden. Met zijn meeslepende vertelstijl en diepgaande thema's, zorgt Fablesque ervoor dat geen enkel trauma onopgemerkt blijft en dat er ruimte is voor heling en groei. Met Fablesque kunnen vrouwen en dieren zich laten meevoeren door de woorden en beelden die dit product biedt. Het is een krachtige tool die hen in staat stelt om zich te verbinden met hun eigen verhaal en om zichzelf te bevrijden van de ketenen van onderdrukking. Fablesque opent de deuren naar een nieuwe wereld vol hoop, veerkracht en empowerment. Met dit product kunnen gebruikers hun eigen fabelachtige reis beginnen en uit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fablesque

Het boek Fablesque is geschreven door Anna Maria Hong. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2020.

Het boek Fablesque is te koop als Paperback.

Fablesque bestaat uit 69 pagina’s. 

Fablesque is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken