1. Engelse boeken
  2. Fajr and Noor

Fajr and Noor

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fajr and Noor is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780645349924. 

Specificaties Fajr and Noor

HoofdauteurS Hukr
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 januari 2021

Omschrijving van Fajr and Noor

Fajr en Noor is een verzameling van citaten en poëzie. Een boek vol Noor dat je ziel zal verlichten en je zal leiden naar een ware moslim. Het gaat over het leven van het starten van je dag met Fajr en jezelf versieren met Noor. Fajr en Noor neemt je mee op een reis door de betoverende wereld van islamitische citaten en inspirerende gedichten. Dit boek is als een lichtstraal die je ziel zal verhelderen en je zal helpen je spirituele pad te bewandelen. Gevuld met diepgaande woorden en betekenisvolle verzen, zal Fajr en Noor je niet alleen inspireren, maar ook troosten en begeleiden in je dagelijkse leven. Het starten van je dag met Fajr, het ochtendgebed, is van cruciaal belang voor elke moslim. Het is een moment van reflectie, dankbaarheid en verbinding met Allah. Door jezelf daarna te omringen met Noor, het goddelijke licht, zul je jezelf openstellen voor het positieve en je innerlijke zelf versterken. Of je nu behoefte hebt aan spirituele begeleiding, inspiratie of gewoon wat rustige momenten voor jezelf, Fajr en Noor biedt het allemaal. Laat je meevoeren door de verzen en citaten die je hart raken en je geest verrijken. Dit boek is een kostbaar juweel dat je zult koesteren en keer op keer zult lezen, altijd nieuwe inzichten ontdekkend. Met Fajr en Noor aan je zijde zul je niet alleen je spirituele reis verdiepen, maar.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fajr and Noor

Het boek Fajr and Noor is geschreven door S Hukr. De oorspronkelijke releasedatum was 23 januari 2021.

Het boek Fajr and Noor is te koop als Paperback.

Fajr and Noor bestaat uit 208 pagina’s. 

Fajr and Noor is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken