1. Engelse boeken
  2. Fall Of Icarus

Fall Of Icarus

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fall Of Icarus is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141398679. 

Specificaties Fall Of Icarus

HoofdauteurOvid
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van Fall Of Icarus

"Fall Of Icarus" is een betoverend boek dat de verhalen vertelt van Theseus en de Minotaurus, Daedalus en Icarus, de Calydonische everjacht en vele andere beroemde mythes. Dit boek neemt ons mee op een luchtballonrit over het Victoriaanse Londen, naar een bloementuin in Japan, van Tierra del Fuego naar het 16e-eeuwse Californië en de Russische steppe. Deze nieuwe editie van "Fall Of Icarus" bevat niet alleen de klassieke verhalen die we kennen en liefhebben, maar voegt ook nieuwe details toe om de lezer verder te betoveren. Duik in de mythische wereld van heldendaden en tragische lotgevallen terwijl je meegenomen wordt op een epische reis door tijd en ruimte. Ontdek de geheimen van de oude Griekse mythen en legendes terwijl je je verliest in de rijke verbeelding van de auteur. Van de mystieke labyrinth van de Minotaurus tot de adembenemende vlucht van Icarus, elk verhaal is tot in de kleinste details uitgewerkt om de lezer mee te nemen in een wereld vol avontuur en emotie. Met prachtige illustraties en gedetailleerde beschrijvingen word je ondergedompeld in de kleurrijke en levendige werelden van de mythische figuren. "Fall Of Icarus" is niet zomaar een boek, het is een meeslepende ervaring die je niet wilt missen. Laat je verrassen door de nieuwe details en geniet van de tijdloze schoonheid van deze verhal.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fall Of Icarus

Het boek Fall Of Icarus is geschreven door Ovid. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek Fall Of Icarus is te koop als Paperback.

Fall Of Icarus bestaat uit 64 pagina’s. 

Fall Of Icarus is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken