1. Nederlandse boeken
  2. Fantoommerrie

Fantoommerrie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fantoommerrie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025453459. 

Specificaties Fantoommerrie

HoofdauteurMarieke Lucas Rijneveld
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 januari 2019

Omschrijving van Fantoommerrie

De 'Fantoommerrie' is meer dan zomaar een dichtbundel, het is een betoverend avontuur dat je meeneemt naar onbekende werelden van poëzie. Met elke pagina word je ondergedompeld in een mysterieuze sfeer, waarin woorden tot leven komen en je verbeelding tot nieuwe hoogten stijgt. Deze bundel neemt je mee op een reis vol emotie, waarbij je jezelf kunt verliezen en uiteindelijk besluit om nooit meer terug te keren. Elk gedicht is als een raadselachtig doolhof dat je uitnodigt om te verkennen. De woorden dansen op de pagina's en vormen prachtige beelden in je geest. Het is alsof je door een betoverd bos wandelt, waar elke stap je dichter bij de essentie van het leven brengt. De 'Fantoommerrie' is een bron van inspiratie, een toevluchtsoord voor degenen die houden van de magie van woorden. Met zijn unieke stijl en meeslepende verhalen zal deze dichtbundel je betoveren en je laten verlangen naar meer. Het is een tijdloos werk dat je steeds opnieuw kunt herontdekken en waar je steeds nieuwe betekenissen in zult vinden. Dompel jezelf onder in de wereld van de 'Fantoommerrie' en laat je verbeelding de vrije loop.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fantoommerrie

Het boek Fantoommerrie is geschreven door Marieke Lucas Rijneveld. De oorspronkelijke releasedatum was 21 januari 2019.

Het boek Fantoommerrie is te koop als Paperback.

Fantoommerrie bestaat uit 64 pagina’s. 

Fantoommerrie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken