1. Engelse boeken
  2. Fear Stalks the Land

Fear Stalks the Land

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fear Stalks the Land is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781838857363. 

Specificaties Fear Stalks the Land

HoofdauteurYorke, Thom
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 november 2021

Omschrijving van Fear Stalks the Land

In "Fear Stalks the Land" worden de geschriften van de auteurs Thom Yorke en Stanley Donwood samengebracht. Dit alledaagse boek bevat faxen, notities, beginnende songteksten, schetsen, lijsten van allerlei aard en krabbels naar verlichting, zoals ze werden uitgewisseld tussen de twee auteurs gedurende de periode 1999 tot 2000 tijdens de creatie van de Radiohead albums Kid A en Amnesiac. Dit is een document van het creatieve proces en een spiegel voor de angsten, voortekens en fantasieën opgeroepen door de wereld terwijl haar burgers werden geconfronteerd met een moedig nieuw millennium. Duik in de geest van Thom Yorke en Stanley Donwood terwijl je bladert door de verrassende inhoud van "Fear Stalks the Land". Dit buitengewone boek neemt je mee op een reis door de gedachtenwereld van twee visionaire kunstenaars tijdens de turbulente overgang naar het nieuwe millennium. Ontdek hun meest intieme creatieve processen terwijl ze samenwerkten aan de legendarische albums Kid A en Amnesiac van Radiohead. Met faxen die heen en weer vliegen, schetsen die vorm krijgen en notities die ideeën bevatten die de wereld zouden veranderen, biedt "Fear Stalks the Land" een zeldzame en fascinerende kijk in de geboorte van deze baanbrekende muziek. Dit boek is niet alleen een verzameling van geniale gedachten, maar ook een weerspiegeling van de angsten, voortekens en fantasieën die de.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fear Stalks the Land

Het boek Fear Stalks the Land is geschreven door Yorke, Thom. De oorspronkelijke releasedatum was 04 november 2021.

Het boek Fear Stalks the Land is te koop als Paperback.

Fear Stalks the Land bestaat uit 176 pagina’s. 

Fear Stalks the Land is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken